skip to Main Content

Huis kopen en verduurzamen kan dankzij hogere hypotheek

U wilt een woning kopen waarvan het energielabel nogal laag is. Omdat u de bijkomende kosten en de verhuiskosten al zelf moet betalen, heeft u nog maar weinig financiële ruimte om het huis te verduurzamen. Moet u uw plannen uitstellen? Nee hoor. U kunt een hogere hypotheek krijgen.

Lees verder

Jubelton verdwijnt. Wat kunt u nog schenken?

Als u uw kind wilt helpen om een huis te kopen, kunt u op dit moment nog een royale belastingvrije schenking doen van ruim 100.000 euro.
Maar de ‘jubelton’ ligt onder vuur en wordt daarom volgend jaar verlaagd en daarna afgeschaft. Wat zijn uw mogelijkheden dan nog?

Lees verder

Kostbaarheden vaak onvoldoende verzekerd

Bepaalde bezittingen zijn zo kostbaar of uniek, dat ze niet goed afgedekt worden met een inboedelverzekering. Ze zijn daarop onvoldoende verzekerd.
Wilt u bij diefstal of schade liefst wel op een ruimhartige vergoeding kunnen rekenen? Sluit dan een kostbaarhedenverzekering af of kies ervoor uw waardevolle goederen apart te verzekeren.

Lees verder

Bezuinigen? Begin eens bij uw autoverzekering

U let misschien extra op uw uitgaven nu de boodschappen en de energie duurder worden. Maar waarom zou u alleen bezuinigen op de leuke dingen?
Als u een andere autoverzekering kiest, kunt u geld besparen zonder dat u er iets voor op hoeft te geven.

Lees verder

Financiele gevolgen van scheiding vaak groter dan gedacht

Relatiebreuk is de meest voorkomende oorzaak van financiële problemen. Daarvan zijn veel Nederlanders zich helaas niet bewust, zij schatten de impact van een scheiding te laag in. Hoe staat u ervoor na een relatiebreuk? Wat mag u aan alimentaties verwachten en welke financiële regelingen moet u zelf treffen?  

Lees verder

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search