skip to Main Content

Trend van de week

Er is het afgelopen jaar heel wat verbouwd in Nederland. Kleine verbeteringen, duurzame aanpassingen tot ingrijpende verbouwingen. Maar is vervolgens ook de opstalverzekering daarop aangepast?
Lees verder

Lasten voor huizenbezitters stijgen meer

De gemeentelijke lasten die woningbezitters dit jaar moeten betalen, zijn meer gestegen dan eerder werd gedacht. Uit het jaarlijkse woonlastenonderzoek van Vereniging Eigen Huis (VEH) blijkt dat de onroerendezaakbelasting (ozb) en afvalstoffenheffing in veel gemeenten met meer dan 10 procent stijgen.
Lees verder

Hypotheekrente op historisch laag niveau

De rente voor een hypotheek met op tien jaar rentevasttijd staat gemiddeld op 1,06 procent. Bij ABN Amro staat die rente inmiddels op 1,01 procent. Dat is een historisch lage hypotheekrentestand.
Lees verder

375 miljoen extra coronasteun voor bedrijven

Het kabinet trekt nog eens 375 miljoen euro uit om bedrijven te ondersteunen die in moeilijkheden komen door de coronacrisis. Het geld is bedoeld als tegemoetkoming in de vaste lasten en voor het niet kunnen verkopen van artikelen vanwege de lockdown.
Lees verder

Detailhandel ziet omzet met 6 procent inzakken

De detailhandel heeft in januari 5,9 procent minder omgezet dan in januari 2020. De lockdownmaatregelen leidden volgens het CBS tot een ongekende krimp van de omzet in de non-foodsector. De foodsector realiseerde juist meer omzet dan een jaar eerder.
Lees verder

Starters raakt gestrest door huizengekte

De overspannen woningmarkt heeft ernstige gevolgen voor het leven van starters. Bijna de helft van de woningzoekende starters stelt belangrijke levensbeslissingen uit. Een derde voelt zich geregeld somber over de kansen op de woningmarkt.
Lees verder

Starterslening voor woning weer populairder

De vraag naar startersleningen neemt de afgelopen tijd weer toe. In 2020 verstrekte het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) 2.340 leningen aan starters. Dat zijn er bijna honderd meer dan een jaar eerder. Ook voor 2021 verwacht SVn een verdere toename.
Lees verder

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search