skip to Main Content

ABP verhoogt pensioenpremie

De pensioenpremie van ABP gaat omhoog in 2021. De premie voor het ouderdoms- en nabestaandenpensioen stijgt van 24,9 naar 25,9 procent. Dat is noodzakelijk geworden om te blijven voldoen aan de geëiste dekkingsgraad.
Lees verder

Loonverschil tussen mannen en vrouwen blijft

Het gemiddelde verschil in uurloon tussen mannen en vrouwen was in 2018 even groot als in 2016. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS. Zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid verdienden vrouwen in 2018 gemiddeld een lager uurloon dan mannen.
Lees verder

Consumentenbond onderzoekt woekerrentes

De Consumentenbond start een onderzoek naar misstanden in de kredietmarkt en gaat gedupeerden helpen om te veel betaalde rente terug te krijgen. Aanleiding daarvoor is onder meer de uitspraak van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) waardoor ABN AMRO klanten met een ?Flexibel Krediet? teveel betaalde rente terug moet betalen.
Lees verder

Krapte op arbeidsmarkt is voorbij

Het aantal beschikbare vacatures is in nog geen jaar tijd flink gedaald. Eind 2019 waren er 90 vacatures per 100 werkzoekenden, nu is dat nog 51 op 100. Volgens het CBS daarmee de krapte op de arbeidsmarkt afgelopen.
Lees verder

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search