skip to Main Content

Zorgpremie volgend jaar verder omhoog

De zorgpremie gaat volgend jaar waarschijnlijk nog verder omhoog. Dat blijkt volgens RTL Nieuws uit uitgelekte cijfers voor Prinsjesdag. Het demissionaire kabinet verwacht dat de nieuwe basispremie 1792 euro wordt, wat neerkomt op bijna 150 euro per maand.
Lees verder

Meer faillissementen in augustus

In augustus zijn 12 meer bedrijven failliet verklaard dan in juli. Dat is een stijging van 5 procent. Al 16 maanden op rij is het aantal faillissementen hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.
Lees verder

ECB blijft rente verhogen

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft de centrale rente met 0,25 procentpunt verhoogd. Het is de tiende verhoging op rij in iets meer dan een jaar. De rente van de ECB staat nu op 4,0 procent. De ECB verhoogt de rente om de aanhoudende prijsstijgingen in toom te houden.
Lees verder

Inflatie daalt naar 3,0 procent

Consumentengoederen en -diensten waren in augustus 3,0 procent duurder dan in dezelfde maand een jaar eerder. Met 3,0 procent was de inflatie aanzienlijk lager dan in juli, toen de inflatie nog 4,6 procent was.
Lees verder

Veel minder aflossingsvrije hypotheken met hoog risico

Het aantal hypotheekbezitters met een verhoogd risico op betalingsproblemen of een grote restschuld is de afgelopen jaren met 63 procent gedaald. Dat meldt de AFM. Die sterke afname is te danken aan de (verplichte) stappen die banken hebben gezet om hypotheekklanten te benaderen en aan de stijgende woningprijzen.
Lees verder

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search