skip to Main Content

VEH pleit voor voorschot isolatiesubsidie

Vereniging Eigen Huis (VEH) wil dat subsidie voor het isoleren van de eigen woning voortaan vooraf wordt uitgekeerd, in plaats van achteraf. Volgens VEH willen veel huiseigenaren wel isoleren, maar zien ze ervan af door de kosten. Voorfinanciering zou tot veel meer isolatie leiden.
Lees verder

Ruim 53,5 miljard krediet aan bedrijven verstrekt

Nederlandse banken hebben sinds het begin van de coronacrisis voor 53,5 miljard euro aan leningen verstrekt aan ondernemingen. In totaal staken ruim 59.000 ondernemers zich extra in de schulden, aldus de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).
Lees verder

Huizenprijzen stegen in Nederland harder dan elders

De Nederlandse huizenprijzen zijn sinds het begin van de coronacrisis met 11,3 procent gestegen. Dat percentage is een stuk hoger dan in andere landen. In 56 landen die zijn onderzocht, zijn de huizenprijzen met gemiddeld 7,3 procent gestegen.
Lees verder

Omzet detailhandel groeit hard in april

De detailhandel heeft in april 9,6 procent meer omgezet dan in april 2020. Zowel de omzet van de non-foodsector als van de foodsector groeide. Daarnaast is online 18,6 procent meer omgezet door de detailhandel, aldus het CBS.
Lees verder

Startende bedrijven kunnen ook TVL aanvragen

Bedrijven die zijn opgericht tussen 1 oktober 2019 en 30 juni 2020 kunnen ook TVL-steun aanvragen. De bedrijven kwamen eerder vaak niet in aanmerking omdat ze in 2019 geen inkomsten hadden en dus geen omzetverlies, die met de TVL wordt gecompenseerd.
Lees verder

Nog drie maanden steun voor bedrijven

Nederlandse bedrijven hebben tot nu toe 36 miljard euro aan belastingschulden opgebouwd. Die schuld wordt niet kwijtgescholden. Wel worden er nieuwe steunpakketten ingesteld, waarvoor in totaal 6 miljard euro wordt uitgetrokken.
Lees verder

Ruim miljoen Nederlanders zoeken werk of meer uren

Er zijn in Nederland 1,1 miljoen mensen die geen werk hebben, maar dat wel willen, of die wel werk hebben maar meer uren willen werken. Dit zogeheten onbenutte arbeidspotentieel in Nederland is vorig jaar met 97.000 mensen gestegen.
Lees verder

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search