null

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Sinds 2008 werkt De Geldwinkel als één van de eerste kantoren in Nederland op een vaste fee voor uw hypotheek. De schadeverzekeringen worden op provisiebasis voor u verzorgd. Deze combinatie garandeert onze onafhankelijkheid en betrouwbaarheid.

Of u nu een hypotheek nodig heeft voor uw privé woning of een aantal verzekeringen voor uw bedrijf, door onze persoonlijk aanpak zult u ons maatwerk als zeer prettig ervaren. Al onze medewerkers werken op basis van een vast salaris. Op deze manier is onze service uitstekend en bent u als klant ook verzekerd van een optimale dienstverlening ná het afsluiten van een hypotheek of een verzekering. Uiteraard zijn al onze ervaren medewerkers permanent goed opgeleid.

Wat kunt u van ons verwachten

Een afspraak maken

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor een eerste kennismaking. Uw eerste kennismaking is vrijblijvend en voor u zonder kosten. Tijdens dit eerste gesprek stellen wij u in de gelegenheid al uw wensen kenbaar te maken en wordt onze werkwijze nader toegelicht. Zo blijkt al snel wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Een afspraak op kantoor is vaak praktisch, maar een afspraak buiten kantoortijden of op locatie is zeker mogelijk. Bel 023-5411154 of stuur een berichtje naar info@geldwinkel.nl