skip to Main Content

Gaat het welzijn van uw huisdier u aan het hart? Dan verzorgt u het goed en schakelt u de dierenarts in bij ziekte of ongevallen. Die medische kosten kunnen hoog oplopen.

Waarvoor bent u verzekerd?

Met een huisdierenverzekering kunt u een vergoeding krijgen voor allerlei behandelingen van uw huisdier. De dekking verschilt per pakket en verzekeraar. Onderzoeken, operaties en medicatie vallen meestal onder de eenvoudige huisdierverzekering. Preventieve zorg (vaccinaties, castratie of sterilisatie etc.) meestal niet. Daarvoor is een uitgebreidere dekking nodig. Ook heel specifieke zorg, zoals een behandeling van heup- of elleboogproblemen, gebitsbehandelingen, een chemokuur of een reumabehandeling kunnen onder de uitgebreide dekking vallen, evenals crematiekosten. Heeft u een hond of kat van een bepaald ras? Ziekten die bij dat ras veel voorkomen zijn dan lang niet altijd gedekt.

Welke dekking u kiest, hangt af van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Laat u daarom goed adviseren.

Meebetalen

Huisdierverzekeraars werken met een eigen risico. Bovendien is de vergoeding vaak gemaximeerd.

Acceptatie

Uw dier wordt alleen geaccepteerd als het bij aanmelding gezond is.

De premie

De premie die u betaalt, is afhankelijk van:

  • Het soort huisdier
  • De leeftijd, het gewicht en het ras
  • De dekking (eenvoudig of uitgebreid)

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search