skip to Main Content

Verzekeren tegen risico’s is vaak nodig, maar niet altijd noodzakelijk. Voorkom onnodige verzekeringen en laat u goed adviseren

Verzekeren ja of nee?

Wij horen vaak dat wij in Nederland te veel verzekerd zijn, maar is dat zo? Het is wel zo dat er soms een verzekering wordt afgesloten zonder na te denken of dit elders al is verzekerd, of dat de dekking wel passend is bij uw persoonlijke situatie. Het is daarom belangrijk om één aanspreekpunt te hebben voor al uw verzekeringen. Op deze manier houden u en wij overzicht en voorkomt u een onjuiste dekking of verzekering.

Hoe werken wij?

Na een goede inventarisatie van uw risico’s, wensen en persoonlijke situatie, zullen wij u een passend advies geven. De administratieve afhandeling van uw lopende polissen wordt u uit handen genomen en u krijgt een eigen digitale polismap, makkelijk en overzichtelijk. Op deze manier heeft u altijd de actuele polis en voorwaarden voor handen.  Mocht u de digitale weg niet kunnen vinden, dan staan wij u persoonlijk te woord om u te helpen en begeleiden.

Schade en nu?

Wanneer u een schade heeft, vullen wij uw schadeformulier zoveel mogelijk voor u in. Wanneer u het schadeformulier completeert dienen wij uw schadeclaim in.  Wij treden voor u met de verzekeringsmaatschappij in contact voor het verhalen van uw schade.  U heeft er zelf weinig omkijken naar. Uiteraard kan het voorkomen dat een schade niet is gedekt. Wij zullen u altijd goed op de hoogte houden van de voortgang van uw dossier en de haalbaarheid van uw schadeclaim.

Verandert uw situatie?

Informeer ons tijdig wanneer uw situatie veranderd. Denk hierbij aan verhuizen, gezinsuitbreiding, samenwonen, andere auto etc. Wij zullen op dat moment uw volledige pakket goed doorlichten, zodat deze weer volledig past bij uw nieuwe situatie.

U bent of wordt ondernemer

Wanneer u ondernemer wordt of bent, dan heeft u naast uw particuliere verzekeringen, ook nog andere verzekeringen nodig. Wij gaan graag met u in gesprek om voor uw bedrijf de risico’s te inventariseren om u ook op dit gebied een passend advies te kunnen geven. Kijk voor meer informatie onder het kopje bedrijfsverzekeringen.

Tot slot

De Geldwinkel Kennemerland staat klaar voor u om uw verzekeringen te beheren. U bent dan  verzekerd van een optimale service en dienstverlening door ervaren medewerkers. U zult ervaren dat er een juiste prijs/kwaliteit verhouding is. Wij zijn makkelijk bereikbaar per telefoon, email of op kantoor. Wij kijken er naar uit voor een passend voorstel te mogen maken.

Tot ziens!

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search