skip to Main Content

Als ondernemer weet u dat er niet alleen kansen, maar ook risico’s bestaan voor uw onderneming. Bij het in kaart brengen van deze risico’s weegt u af wat de gevolgen zijn voor uw onderneming, uw personeel of uw privévermogen.

De juiste bedrijfsverzekeringen voor uw onderneming!

Soms zijn risico’s eenvoudig te analyseren en te beheersen, maar er zijn ook gebeurtenissen waarvan minder gemakkelijk te overzien is wat de financiële gevolgen zijn. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen als in uw bedrijf brand uitbreekt? En sommige gebeurtenissen beginnen klein, maar kunnen grote gevolgen hebben. Denk maar eens aan schade die wordt veroorzaakt tijdens het uitvoeren van een opdracht.
Wilt u de juiste bedrijfsverzekeringen voor u, uw onderneming en uw werknemers? Neem contact met mij op voor een persoonlijk, onafhankelijk en deskundig advies op maat.

Ik geef u een deskundig advies over onderstaande bedrijfsverzekeringen.

Andere pagina’s:

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search