skip to Main Content

Voor een huwelijksdag geven we in Nederland gemiddeld bijna 15.000 euro uit. Helaas kan er ondanks een goede voorbereiding van alles misgaan. Als u het feest moet uitstellen, afgelasten of onderbreken, bent u het geld dat u heeft uitgegeven grotendeels kwijt. Tenzij u een bruiloftverzekering heeft afgesloten.

Waarvoor bent u verzekerd?

Met een bruiloftverzekering hoeft u de financiële gevolgen niet te dragen als u uw bruiloft moet uitstellen, afgelasten of onderbreken. Er zijn verschillende verzekeringen met verschillende dekkingen. U kunt bijvoorbeeld alle gemaakte kosten van de bruiloft verzekeren of alleen de schade aan spullen, zoals trouwkleding en huwelijkscadeaus.
U spreekt van tevoren af voor welk bedrag u zich verzekert.

Wie zijn er verzekerd?

De dekking geldt voor de belangrijkste familieleden en voor onmisbare genodigden zoals de weddingplanner, de ceremoniemeester en de getuigen.

Op tijd

Het is belangrijk de bruiloftverzekering tijdig af te sluiten. Vlak voor de trouwdatum kan verzekeren vaak niet meer.

De premie

De premie van de bruiloftverzekering is afhankelijk van het verzekerde bedrag waar u voor kiest. Meestal bedraagt de premie slechts een fractie van het totale budget dat aan de bruiloft wordt uitgegeven.

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search