skip to Main Content

Vooral aanvullende zorgverzekering duurder in 2022

De vergelijker keek naar veel voorkomende zorgprofielen: bijvoorbeeld alleenstaande ouders met een aanvullende tandartsverzekering of singles met alleen een basisverzekering. Alleenstaande ouders krijgen te maken met de grootste premiestijging. Een man van veertig jaar met bijvoorbeeld een elfjarig kind betaalt volgend jaar in totaal 207,60 euro meer dan dit jaar, ervan uitgaande dat hij een basisverzekering neemt, met een aanvullende verzekering voor tandarts en orthodontie en een eigen risico van 385 euro.
Wie single is en het maximale eigen risico van 885 euro neemt, gaat er het minst op achteruit en betaalt komend jaar gemiddeld slechts 3,60 euro meer dan dit jaar. Het gaat dan om de basisverzekering zonder enige aanvullende dekking. Eerder werd al duidelijk dat het verschil tussen de goedkoopste en duurste basisverzekering volgend jaar groter is dan ooit: 44,65 euro per maand. ASR is met een maandelijkse premie van 152,90 euro de duurste, terwijl je bij ZieZo voor 108,25 euro al eenzelfde basisverzekering hebt.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search