skip to Main Content

Opnieuw loonsteun voor bedrijven

In totaal trekt het kabinet zo'n 2,2 miljard euro uit voor de extra steun. De nieuwe steun voor ondernemers is volgens het kabinet nodig omdat ze strengere maatregelen krijgen opgelegd. Deze leiden tot minder inkomsten. Om te voorkomen dat werkgevers veel personeel moeten ontslaan, komt de loonsteunregeling weer terug. Daarin kunnen bedrijven die minimaal 20 procent van hun omzet kwijtraken, maximaal 85 procent van hun loonkosten vergoed krijgen.
De regeling geldt in ieder geval voor de maanden november en december. Dus ook over de afgelopen weken kunnen ondernemers NOW ontvangen. De hoop is dat het loket om de loonsteun aan te vragen vóór het einde van het jaar weer opengaat.
In het uitgebreide steunpakket is ook een regeling opgenomen voor startende ondernemers. Wie uiterlijk op 30 september 2021 met zijn bedrijf is begonnen, kan een NOW-voorschot aanvragen, mits aan alle voorwaarden wordt voldaan.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search