skip to Main Content

Banken rekenen vaker en meer kosten

Grote banken als ING, ABN AMRO en Rabobank brengen bijvoorbeeld al een tijdje kosten in rekening om grote bedragen te sparen. Ook de Volksbank, het moederbedrijf van ASN, RegioBank en SNS, besloot recent om steeds meer klanten rente te laten betalen.  ING en Rabobank kijken naar het bedrag per rekening en niet naar het bedrag per persoon. Wie zijn vermogen spreidt over verschillende spaarrekening kan de negatieve rente dus ontlopen. Bij de Volksbank kijkt men naar het totale vermogen van een klant en niet naar het geld per rekening.
Verder verschillen de kosten voor betaalpakketten bij de grote banken. Bij ING en Rabobank zijn de goedkoopste pakketten, van 1,90 euro per maand. Rabobank heeft ook het duurste pakket in huis: 5,30 euro per maand.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search