skip to Main Content

Prijzen huurhuis lopen verder op

Wanneer geen onderscheid wordt gemaakt naar woningtype of gemeubileerd of niet, dan komt de gemiddelde huurprijs per vierkant meter landelijk gezien uit op 17,18 euro. Dat is volgens Pararius de hoogste prijs ooit gemeten. 
Een appartement is het duurst. Dat type woning is per vierkante meter duurder dan een rijtjeshuis of vrijstaande woning. Dat heeft natuurlijk ook te maken met in welke stad het huis staat: appartementen zitten veelal in de gewilde steden in de Randstad. Gemeubileerd of ongemeubileerd scheelt tot wel 5 euro per vierkante meter
Vergeleken met een jaar eerder werden huurappartementen 7 procent duurder. De huur van eengezinswoningen steeg met zo'n 9 procent en die van vrijstaande woningen met 16 procent.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search