skip to Main Content

Iets meer faillissementen in maart

In maart zijn 168 bedrijven en instellingen (exclusief eenmanszaken) failliet verklaard. Van alle bedrijfstakken had de handel het grootste aantal faillissementen, namelijk 32. Dat zijn er 5 meer dan in februari. De handel heeft ook de meeste bedrijven. Relatief gezien werden er in maart de meeste faillissementen uitgesproken in de sector verhuur en overige zakelijke diensten.
Kredietverzekeraar Atradius voorspelt dat het aantal faillissementen in Nederland dit en volgend jaar flink zal oplopen vanwege het beeindigen van de overheidssteun. Atradius stelt in zijn faillissementsvooruitzichten voor 2022 en 2023 dat dit jaar het aantal met 101 procent toe zal nemen ten opzichte van vorig jaar, gevolgd in 2023 met een stijging van 19 procent. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search