skip to Main Content

Financieel adviseur goed startpunt voor verduurzaming woning

Deelnemers aan het onderzoek werd de vraag gesteld welke dienstverlener het beste startpunt is voor de (eventuele) verduurzaming van de woning. Van de consumenten die open staan voor hulp van een dienstverlener bij het eventueel verduurzamen van de woning blijkt dat de energieadviseur (30,1 procent) het beste startpunt is, dan de overheid/gemeente (17,7 procent) op de voet gevolgd door de financieel (hypotheek)adviseur (16,4 procent). Opvallend hierbij is dat de hypotheekadviseur als een beter startpunt voor de verduurzaming wordt gezien dan een installateur/aannemer (10,0 procent), aanbieder van een duurzaam product (8,0 procent) of bouwkundig adviseur (6,8 procent).
Volgens Advieskeuze.nl wordt de hypotheekadviseur door de meeste consumenten primair gezien als dienstverlener om de financiering voor de verduurzaming te realiseren. Veel wordt ook informatie over energiebesparing en verduurzamingsmogelijkheden en de doorverwijzing naar een energieadviseur voor een quick scan of volledig advies als een aanvullende dienst van de hypotheekadviseur door de consument overwogen. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search