skip to Main Content

Extra hypotheek voor energiezuinige woningen

Sinds 1 januari gelden er andere leennormen voor wie een hypotheek wil afsluiten. Het maximale hypotheekbedrag is mede afhankelijk geworden van het energielabel van de woning. U kunt extra lenen als u een energiezuinige woning koopt, of als u een woning met een laag energielabel gaat verduurzamen.

Lees verder

Maximale rente bedraagt per 1 januari 15%

De kosten van een lening worden voor een belangrijk deel bepaald door de rente. Het zal u niet ontgaan zijn dat die rente hard gestegen is in het afgelopen jaar. Nu mogen kredietverstrekkers zelf hun rentetarieven zelf vaststellen, maar er geldt wel een wettelijk maximum. En dat maximum is per 1 januari op 15% gesteld. Hoe zit dat precies?

Lees verder

Aandacht voor uw WOZ-beschikking

Het is weer zover: de jaarlijkse WOZ-beschikking valt binnenkort weer op uw deurmat of is misschien al binnen. Het is goed om even aandacht te besteden aan de beschikking.
Want als de WOZ-waarde te hoog is, betaalt u te veel belasting. Daarom kunt u bezwaar maken tegen de beschikking.

Lees verder

Stijging aantal verkeersongelukken na jaren van dalingen

Sinds 1973 vertoonde het aantal verkeersslachtoffers in Nederland een dalende lijn. Maar de laatste tien jaar stagneerde de daling en in 2022 vielen er voor het eerst weer meer doden en gewonden in het verkeer dan het jaar daarvoor. Wat zijn de oorzaken?

Lees verder

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search