skip to Main Content

Hogere hypotheekrente maakt oversluiten aantrekkelijker

De hypotheekrente is de afgelopen tijd flink gestegen. Jammer voor starters op de woningmarkt. Zij zijn duurder uit met hun hypotheek. En als u al huizenbezitter bent? Dan heeft u een lagere rente dan nu, óf u heeft een hogere rente dan nu. In dat laatste geval is de rentestijging misschien goed nieuws. Hoe zit dat?

Lees verder

Wat is herbouwwaarde?

Als u een eigen woning heeft, heeft u waarschijnlijk een opstal- ofwel een woonhuisverzekering. De vergoeding waar u bij schade op kunt rekenen is echter niet gebaseerd op uw woningwaarde, maar op de herbouwwaarde. Wat houdt dat in?

Lees verder

Iedereen wil een camper of een caravan

Door de strenge coronamaatregelen van de laatste twee jaar zijn we op zoek gegaan naar alternatieve manieren om op vakantie te gaan. Met name kamperen blijkt flink in populariteit te zijn gestegen. Maar niet iedereen heeft zin om in een tent te slapen. Caravans en campers zijn comfortabeler en kunnen snel verplaatst worden naar andere streken.

Lees verder

Flexibeler pensioenstelsel vraagt om maatwerkadvies

Het nieuwe pensioenstelsel biedt meer flexibiliteit dan het oude. Dat heeft zo zijn voordelen, want u kunt de regeling beter afstemmen op uw wensen en behoeften.
Maar u moet dan wel goed weten wat u doet. Is het bijvoorbeeld verstandig om in een keer een groot bedrag uit te laten keren?

Lees verder

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search