skip to Main Content

Goede voornemens voor meer cyberveiligheid

Een nieuw jaar gaat hand in hand met goede voornemens. Wat wilt u bereiken in 2023? En aan welke risico’s besteedt u dit jaar extra aandacht?
De kans is groot dat de cyberrisico’s tot nu toe wat onderbelicht bleven in uw organisatie. Zet daarom cyberveiligheid dit jaar hoog op de agenda.

Lees verder

Uw goederen de grens over. Wie doet wat?

Ziet u kans om zaken te doen buiten Nederland? Gefeliciteerd! Door export kunt u uw bedrijf laten groeien. Maar starten met exporteren vraagt om een gedegen voorbereiding.
Een punt van aandacht is bijvoorbeeld het transport. Wie regelt het vervoer en wie is er aansprakelijk als er iets mis gaat?

Lees verder

Juridische hulp welkom in alle ontslagzaken

In de huidige krappe arbeidsmarkt, durven medewerkers gemakkelijker kritisch te zijn over hun werk. Dat kan leiden tot een arbeidsconflict.
Wat doet u als dat conflict niet onderling kan worden opgelost? Hoe sterk staat u als u naar de kantonrechter stapt?

Lees verder

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search