skip to Main Content

Beperk het risico op een overval

Brand, inbraak, cyber en werkomstandigheden. Op tal van vlakken bent u als ondernemer bezig met veiligheid. De kans op een overval schat u misschien minder hoog in.
Maar voor winkels en horecazaken is dit risico niet helemaal uit te vlakken. Wat kunt u doen om een overval te voorkomen?

Lees verder

Wat betekent de Wkb voor de bouwondernemer?

Bewoners en gebruikers van een pand willen zekerheid over de kwaliteit van het gebouw, bijvoorbeeld op het gebied van brandveiligheid en energieverbruik.
Voor meer toezicht en controle in de bouw wordt de wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) per 1 januari 2024 van kracht. Het wordt daardoor voor een bouwondernemer belangrijker om zich goed te verzekeren.

Lees verder

Bestelbus relatief vaak betrokken bij ongeval

Steeds meer Nederlanders laten goederen thuis bezorgen. Dat gebeurt vaak met een bestelbusje en dat is te merken op de Nederlandse wegen.
Inmiddels rijden daar meer dan een miljoen bedrijfsmatige bestelauto’s rond. Wat zijn de risico’s van rijden in een bestelbus? En hoe verzekert u alles goed?

Lees verder

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search