skip to Main Content

Weinig aandacht voor opstalverzekering

Meer dan de helft van de huiseigenaren heeft bijvoorbeeld geen idee of een tijdelijk onderkomen bij brand onder de polisvoorwaarden valt. Of tuinherstel gedekt is, weet 45 procent niet. Op de vraag of wijzigingen aan de woning automatisch zijn meeverzekerd, moet vier op de tien het antwoord schuldig blijven. Bijna de helft van de huiseigenaren heeft geen idee of hij verzekerd is tegen schade door een overstroming, bij verzakking van de fundering is dat zelfs 64 procent. Slechts een vijfde weet dat deze schades niet worden gedekt.
Volgens VEH denken mensen dat de kans klein is dat ze ooit gebruik moeten maken van de opstalverzekering. Een opstalverzekering wordt meestal verplicht gesteld door de hypotheekverstrekker. Vaak kiest de huiseigenaar een opstalverzekering op prijs, de lage premie is dan doorslaggevend en niet de voorwaarden. Dan kan goedkoop duurkoop worden, aldus VEH.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search