skip to Main Content

Trend van de week

Een opstalverzekering is dan ook vaak een moetje voor de huiseigenaar. Er wordt weinig aandacht besteed aan de verzekering zelf – wat dekt de verzekering, wat zijn de voorwaarden, de extra's? Huiseigenaren kiezen in de regel voor de goedkoopste verzekering. De meesten hebben geen idee of een tijdelijk onderkomen bij brand onder de polisvoorwaarden valt, of tuinherstel gedekt is, of wijzigingen aan de woning automatisch zijn meeverzekerd, of schade door een overstroming of verzakking wordt vergoed. Vaak kom je er pas achter dat je niet al te best verzekerd bent, als het te laat is. 
Daarom is het verstandig om toch even aandacht te besteden aan uw opstal- of woonhuisverzekering. Dekt die wat u wilt dat gedekt is, past die nog bij uw huidige woning? Wilt u een goed advies, dan kunnen wij u daarbij uiteraard ook helpen. Neem daarvoor contact met ons op. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search