skip to Main Content

Vertrouwen blijft onveranderd negatief

Met -18 lag het consumentenvertrouwen in maart ver onder het gemiddelde over de afgelopen twintig jaar (-7). Het vertrouwen bereikte in januari 2000 de hoogste stand ooit (36). Het dieptepunt werd bereikt in maart 2013 (-41).
Consumenten waren in maart iets minder negatief over de economie dan in februari. De deelindicator economisch klimaat ging van -41 naar -39. Consumenten waren over de economie in de komende twaalf maanden minder negatief, maar over de economie in de afgelopen twaalf maanden negatiever.
De koopbereidheid kwam in maart uit op -4, tegen -5 in februari. Consumenten oordeelden zowel over de financiële situatie in de komende twaalf maanden als over de financiële positie in de afgelopen twaalf maanden hetzelfde als een maand eerder. De tijd voor het doen van grote aankopen vonden consumenten iets minder ongunstig dan in februari.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search