skip to Main Content

Veel Nederlanders vieren zomervakantie in eigen land

Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) hebben zeven op de tien mensen de intentie om op vakantie te gaan. Ook wordt er inmiddels weer wat meer geboekt, al is dat nog wel beduidend minder dan in eerdere jaren. 
Begin dit jaar had 15 procent van de mensen met vakantieplannen al iets geboekt. Dat is nu opgelopen naar 22 procent. Steeds meer mensen die op vakantie willen, zullen dat in eigen land doen. Van de Nederlanders geeft 45 procent aan ook de zomer in eigen land te verpozen. Wel besteden Nederlanders op vakantie in eigen land minder dan buitenlanders die hier op vakantie gaan. Ook voor de meivakantie zal vakantie in eigen land voor velen de meest voor de hand liggende optie zijn.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search