skip to Main Content

Trend van de week

Met de huidige woningprijzen is de kans aanwezig dat u een flinke overwaarde in uw woning heeft. maar zo lang u uw woning niet verkoopt, merkt u daar niet veel van. Met een verzilverhypotheek kunt u de overwaarde uit de stenen halen, bijvoorbeeld om uw pensioen aan te vullen of om aanpassingen aan de woning te kunnen doen zodat u er langer kunt blijven wonen. 
Een verzilverhypotheek is in de regel vooral interessant voor huiseigenaren die onvoldoende inkomen hebben om een standaard hypotheek af te sluiten. De laatste tijd is deze hypotheekvorm aardig negatief in het nieuws gekomen. Hij is erg duur, vindt bijvoorbeeld  televisieprogramma Radar. Toch is het voor sommige mensen zeker een interessante hypotheekvorm, ondanks de hoge kosten. 
Verzilverhypotheken kunnen wel degelijk in een behoefte voorzien en zijn belangrijk om bijvoorbeeld het langer zelfstandig thuis wonen mogelijk te maken. Voor een groep huiseigenaren met een laag pensioeninkomen is de waarde in de woning de enige vorm van vermogen, en zonder een verzilverhypotheek kunnen zij de overwaarde niet gebruiken. Dus, wilt u meer weten over de mogelijkheden, kosten en risico’s van een verzilverhypotheek? Win dan een onafhankelijk en deskundig advies in. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search