skip to Main Content

Trend van de week

Het idee dat je door simpelweg te wonen, gestaag aan een spaarpot bouwt, is natuurlijk prettig. Dat geeft een gerust gevoel: ‘Wat er ook gebeurt, we hebben altijd nog een klein vermogen achter de hand.’ Sommige mensen trekken daar ook de conclusie uit dat ze verder niet zoveel hoeven te regelen. Pensioen, uitvaart: we hebben het huis toch? Dat is wel een gevaarlijke gedachte. Ten eerste is de overwaarde in de woning niet direct beschikbaar. Je moet bijvoorbeeld je huis verkopen en dan een nieuw huis kopen. En dat is inmiddels ook aardig in waarde gestegen. Bovendien, we hoeven alleen maar een jaar of 10 terug te denken om te weten dat woningwaarde geen absolute waarde is. Een nieuwe economische crisis kan zomaar een flinke deuk in het financiele perspectief slaan.
Het is mooi als u overwaarde heeft, maar reken uzelf niet rijk. Wij gaan graag met u om tafel om te kijken hoe u er daadwerkelijk voor staat, nu en in de toekomst, in voor- en tegenspoed. Neem daarvoor contact met ons op.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search