skip to Main Content

Veel Nederlanders in 2020 aan het beleggen

In totaal hebben particulieren nu 47,3 miljard euro ingelegd in Nederlandse beleggingsfondsen. Samen met investeringen van professionele beleggers kwam de totale waarde van de inleg in Nederlandse beleggingsfondsen voor het eerst boven de 1 biljoen euro (1.000 miljard) uit.
Vooral in het tweede en vierde kwartaal besloten veel Nederlanders om hun geld niet uit te geven, maar te investeren in waardepapieren, zoals aandelen en obligaties. Dat is verklaarbaar omdat particulieren in beide kwartalen normaliter meer geld hebben, bijvoorbeeld vanwege vakantiegeld of een kerstbonus. Bovendien waren in het tweede en vierde kwartaal van 2020 lockdowns van kracht, waardoor er minder mogelijkheden waren om geld uit te geven.  

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search