skip to Main Content

Privélease kan minder hypotheek betekenen

Het gaat om nieuwe hypotheken voor de aankoop van een huis, of voor een verbouwing. Op 1 januari worden de regels voor hypotheken met NHG al strenger. Op 1 april volgt de rest. Omdat de huizenprijzen oplopen, wordt de grens voor een NHG-lening komend jaar juist verhoogd. VEH heeft becijferd dat voor wie nu nog maximaal iets meer dan 328.000 euro met NHG kan lenen, dit vanaf 1 januari omlaaggaat naar nog geen 295.000 euro.
Vanaf 1 april tellen leaseverplichtingen voortaan 100 procent mee als financiële verplichting waarmee rekening wordt gehouden bij het bepalen van de maximale hypotheek. VEH: “Nu is dat nog 65 procent, dat worden echt forse klappen.” Volgens de organisatie scheelt het zo tienduizenden euro's op het bedrag dat geleend kan worden.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search