skip to Main Content

Premie daalt niet door minder autoschades

De site vroeg elf verzekeraars en die gaven bijna allemaal aan dat ze in 2020 minder geclaimde schades zagen dan in 2019. Dat effect was met name tijdens de eerste lockdown groot, daarna nam het aantal gemelde schades weer toe. 
De Nederlandsche Bank meldt dat in het tweede kwartaal van 2019 in totaal voor 1,5 miljard euro aan autoschades werd geclaimd, in het tweede kwartaal van 2020 was dat voor 1,3 miljard euro. Hoewel de verzekeraars afgelopen jaar minder geld uit hoefden te keren, verlagen de meeste hun premies niet. Dat doen volgens Geld.nl alleen Promovendum, ABN AMRO en Univé. Andere verzekeraars zeggen dat ze verwachten in de toekomst juist meer geld uit te moeten keren en dat het aantal gereden schades maar één van de vele factoren is die de premie bepaalt.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search