skip to Main Content

Premie autoverzekering stijgt ondanks afname claims

Dat meldt een verzekeringsvergelijkingssite na eigen onderzoek. Vorig jaar ging de gemiddelde premie voor een beperkt casco-verzekering met 8 procent daalde, dit jaar stijgt de premie met bijna 5 procent. De vergelijkingssite noemt dat verrassend, omdat het afgelopen jaar minder verkeer onderweg was vanwege de coronacrisis en de oproep thuis te werken. Ook het aantal autodiefstallen nam af. De verwachting is dan ook dat de afname van het aantal ongevallen en diefstallen volgend jaar weer invloed heeft op de premies, die dan mogelijk weder dalen. 

De premies van WA-verzekeringen bleven voor het tweede jaar op rij vrijwel gelijk, na twee jaren van stijging. Ook in premies van de WA volledig casco-verzekering zit dit jaar weinig verandering.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search