skip to Main Content

Personeelstekort blijft oplopen

Bij het uitbreken van de coronacrisis ruim anderhalf jaar geleden liep dewerkloosheid hard op. In het tweede kwartaal van dit jaar is de werkloosheid gedaald naar het op een na laagste punt in tien jaar. Er zijn nu meer vacatures dan werkzoekenden, en dat is nooit eerder gebeurd. Onder meer technische bedrijven, de horeca en de kinderopvang zitten te springen om personeel.
De Nederlandse economie herstelt nu volop van de coronacrisis, maar daarbij zit het personeelstekort in de weg. Bij een recente meting van het UWV zei een op de vier bedrijven last te hebben van een gebrek aan medewerkers. Volgens de uitkeringsinstantie kunnen de problemen groter worden als dat aantal verder oploopt. “Werkgevers komen op een punt dat ze de openingstijden van hun restaurant of winkel moeten aanpassen. Of moeten besluiten sommige producten niet meer te maken.”

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search