skip to Main Content

Helft bedrijven moet voorschot steun terugbetalen

Het gaat om de eerste periode van de TVL. Bedrijven konden die aanvragen als ze een verwacht omzetverlies van minstens 30 procent hadden. Maar omdat ondernemers van tevoren niet zeker konden weten hoe hoog dat omzetverlies zou uitvallen, moesten ze dat schatten en wordt de hoogte van de tegemoetkoming nu definitief vastgesteld. Dat is inmiddels gebeurd voor zo'n 80 procent van de bedrijven die de TVL heeft ontvangen.
Bij ongeveer twee op de drie bedrijven wijkt het geschatte omzetverlies af van de realiteit. De helft van de bedrijven schatte het omzetverlies dus te hoog in en moet geld terugbetalen. 12 procent heeft het omzetverlies juist te laag ingeschat, waardoor die bedrijven juist een hogere tegemoetkoming krijgen. Bij de overige 38 procent klopte de inschatting.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search