skip to Main Content

Ook doorstromers vinden geen huis meer

Hoewel ruim 20 procent van de huiseigenaren het liefst binnen nu en twee jaar wil verhuizen, zien zij zich door de oververhitte huizenmarkt gedwongen die verhuizing uit te stellen of andere plannen te maken.
Uit onderzoek blijkt dat doorstromers langer willen wachten met de aankoop van een woning (68 procent) of hun woonwensen aan te passen. Aanpassingen in de gewenste woning gaan dan over de indeling (64 procent), het uiterlijk (46 procent), de omvang (45 procent) en de locatie van de woning (35 procent).
Het probleem van de huidige overspannen woningmarkt is dat mensen hun huis niet te koop zetten als ze zelf niet iets nieuws hebben kunnen vinden, is een conclusie naar aanleiding van het onderzoek. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search