skip to Main Content

Detailhandel zet bijna 3 procent minder om

De foodsector zag zijn omzet wel flink stijgen, vergeleken met een jaar eerder. Online werd ruim 103,7 procent meer omgezet door de detailhandel. 
De omzet van de winkels in non-food kromp in februari met 30,3 procent. Vrijwel alle branches in de non-foodsector leden omzetverlies. De daling van de omzet was het grootst bij de kledingwinkels en de winkels in schoenen en lederwaren. Voor veel winkelbedrijven was het online kanaal en click en collect de enige mogelijkheid om omzet te behalen in februari. 
De winkels in voedings- en genotmiddelen hebben in februari 8,7 procent meer omgezet dan in februari 2020. Het verkoopvolume groeide met 7,7 procent. De omzet van de supermarkten lag 9,4 procent hoger dan een jaar eerder. De omzet van speciaalzaken groeide 3,8 procent in vergelijking met een jaar eerder.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search