skip to Main Content

Camperverkoop op recordhoogte

Dat campers en caravans de laatste tijd zo populair zijn, heeft waarschijnlijk te maken met de coronapandemie. Veel mensen besluiten om vakantie dicht bij huis te vieren en vinden een caravan of kampeerauto daarvoor geschikt. 
Sinds de start van de coronacrisis kwamen er 16 procent nieuwe campers bij. Inmiddels zijn er 152.203 exemplaren in Nederland. Bij caravans was die stijging tijdens de pandemie eerst minder groot en daalde zelfs helemaal in het begin nog. De laatste maanden zit de caravanverkoop weer in de lift. In de eerste zes maanden van 2021 werden precies 5.400 nieuwe caravans gekocht. Dat is 35 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. In Nederland is nu een recordaantal van 570.872 caravans en campers. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search