skip to Main Content

Aantal inbraken stijgt sinds versoepelingen

Tijdens de lockdownperiodes in 2020 en 2021 bleven veel mensen thuis en was er een duidelijke afname te zien van het aantal inbraken in Nederland. In 2021 lag het aantal inbraken 40 procent lager dan in 2019. Na iedere versoepeling van de maatregelen, zag Interpolis het aantal inbraken weer toenemen. Met de recente versoepelingen van half februari zijn er nu al 65 procent meer inbraken gepleegd vergeleken met dezelfde periode in 2021, toen Nederland in een lockdown zat. 
Voor de pandemie was er jaarlijks een stijging te zien van het aantal inbraken tijdens het carnavalsweekend. Met de huidige oplopende inbraakaantallen zal er naar verwachting tijdens het aankomende carnavalsweekend weer een toename te zien zijn van het aantal inbraken. Dit kan extra oplopen doordat het momenteel schoolvakantie is en mensen op vakantie gaan. In 2020 was het aantal inbraken tijdens het carnavalsweekend in de grote carnavalssteden 57 procent hoger dan het weekend ervoor. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search