skip to Main Content

Mobiliteit is belangrijk voor uw bedrijf. Daarom kiest u voor goed onderhoud van uw auto(‘s), maatregelen om schade te voorkomen en voor een goede bedrijfsautoverzekering.

Waarvoor bent u verzekerd?

Net als bij een gewone autoverzekering kunt u ook voor uw zakelijke auto kiezen uit de dekkingen: WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco. Met WA bent u verzekerd voor materiële schade en letselschade die u of uw medewerker met uw bedrijfsauto veroorzaakt. Met een beperkt of volledig cascodekking krijgt u ook de schade aan uw eigen auto vergoed. De verzekering is niet alleen van belang voor materiële schade, maar ook voor diefstal. Behalve zakelijke personenauto’s kunt u ook bestelauto’s, vrachtwagens, zware aanhangwagens en opleggers verzekeren.

Voor uw hele wagenpark

Met meerdere auto’s op de weg kunt u kiezen voor een wagenparkverzekering waarmee u al uw personen-, bestel- en vrachtauto´s in één keer goed verzekert. Uw administratie is in dat geval een stuk eenvoudiger dan wanneer u kiest voor losse verzekeringen. En omdat u meerdere wagens verzekert, profiteert u van een lagere premie.
De risico’s die u loopt met uw wagenpark zijn specifiek voor uw bedrijf. Daarom biedt een goede wagenparkverzekering maatwerkoplossingen die aansluiten op uw verzekeringsbehoeften.

Verkeersrechtsbijstand

Een ongeval kan leiden tot een juridisch conflict en de rechtsbijstand die u dan nodig heeft, is duur. Een rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen biedt in dat geval uitkomst.

Goederen vervoeren

Vervoert u goederen met uw bedrijfsauto? Die kunnen onderweg of tijdens het lossen en laden beschadigd raken of gestolen worden. Met een transportverzekering krijgt u een vergoeding voor deze kosten.

De premie

De premie van uw bedrijfsautoverzekering hangt onder meer af van:

  • De gekozen dekking
  • Het soort voertuig
  • Het aantal verzekerde voertuigen
  • Kenmerken van het voertuig
  • Het aantal schadevrije jaren

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search