skip to Main Content

Rente stijgt, maar lenen kan nog steeds tegen een laag tarief

Als u nog niet zo lang geleden een persoonlijke lening heeft afgesloten, is de kans groot dat u dat tegen een lage rente heeft gedaan. Met een persoonlijke lening staat uw rente voor de hele looptijd vast. Renteverhogingen van kredietverstrekkers hoeft u dan niet te vrezen. Dat wil niet zeggen dat u op dit moment het voordeligst uit bent. Wij kunnen altijd voor u nagaan of u op dit moment ergens anders beter af bent. En wanneer u bijvoorbeeld uw leenbedrag wilt verhogen, kunt u in aanmerking komen voor een gunstigere rente. Wij zoeken dat graag voor u uit.

Van doorlopend krediet naar persoonlijke lening
Heeft u op dit moment nog een doorlopend krediet? Dan staat de rente niet vast en is het mogelijk dat u met een hogere rente geconfronteerd wordt. Uw maandtermijn blijft dan hetzelfde, maar u gaat langer doen over de aflossing. Het kan raadzaam zijn om het doorlopend krediet over te sluiten naar een persoonlijke lening. U profiteert dan van een vaste rente, hoeft niet bang te zijn voor toekomstige rentestijgingen en de maandlasten en de looptijd wijzigen niet. Vraag ons of een persoonlijke lening voor u voordeliger is.

Nu een lening afsluiten?
Was u juist van plan om een lening af te sluiten? Bijvoorbeeld voor een auto, een verbouwing of voor verduurzaming van de woning? Dan kan het wenselijk zijn om niet te lang te wachten met afsluiten. Op dit moment kunt u die auto of verbouwing nog financieren tegen betrekkelijk lage kosten. Als de rente stijgt, bent u duurder uit. Ook kan het zijn dat het maximale leenbedrag voor uw situatie lager uitvalt. Moet u dan uw plannen herzien, of zelfs helemaal vergeten?

Lenen nu nog aantrekkelijk
Op dit moment stijgt de rente stijgt weliswaar, maar u kunt toch nog tegen een aantrekkelijk tarief lenen. De kosten worden bovendien beperkt als u geld leent voor een verbouwing of verduurzaming van de eigen woning. Want in dat geval is de rente fiscaal aftrekbaar. Wilt u uw plannen concreet maken, vraag ons dan hoe u de financiering rond kunt krijgen. Wij gaan voor u op zoek naar de lening met de laagste rente.

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search