skip to Main Content

Zorgverzekerden met budgetpolis verrast door bijbetalen

Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van het ministerie van VWS. Bij een budgetpolis hebben verzekerden een beperktere keuze uit zorgaanbieders of ze krijgen een lagere vergoeding bij het gebruik van niet-gecontracteerde zorg. Toch is niet bij elke verzekerde duidelijk welke gevolgen de keuze voor een budgetpolis heeft. Een nota voor zorgkosten komt dan ook vaak als een verrassing. 
In 2019 kozen 2,4 miljoen verzekerden in Nederland voor een budgetpolis. Het ministerie van VWS ondervroeg 14.918 verzekerden over hun verwachtingen en ervaringen met de budgetpolis. Ook als verzekerden wel weten dat de mogelijkheid bestaat dat ze moeten bijbetalen, vinden ze het onduidelijk hoeveel er moet worden bijbetaald. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search