skip to Main Content

Veel overstappers weten niet wat ze besparen met nieuwe polis

Jongeren stappen sneller over dan ouderen. Verder valt op dat hoogopgeleiden vaker overstappen. Lager- en middenopgeleiden geven aan dat een overstap voor hen langer dan vijf jaar geleden is. De grootste groep overstappers van zorgverzekeraar bespaart minder dan 50 euro. Een kwart van de overstappers weet niet hoeveel hij of zij heeft bespaard door over te stappen van zorgverzekeraar. Dit blijkt allemaal uit cijfers van Pricewise.
Zo'n 13 procent zegt weleens te zijn overgestapt naar een andere woonverzekeraar. De meeste bespaarden daarmee minder dan 150 euro. Iets meer dan een kwart van deze overstappers (26 procent) weet niet hoeveel die overstap hen heeft bespaard. Bij autoverzekeringen is dat beeld vergelijkbaar. Overstappers blijken hier in 21 procent van de gevallen een jaarlijkse besparing van 50 tot 99 euro te hebben gerealiseerd, in 3 procent van de gevallen meer dan 300 euro per jaar. 26 procent van de auto-overstappers weet niet hoeveel er is bespaard door over te stappen.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search