skip to Main Content

Vraag naar reizen schiet omhoog

Het zijn vooral de Europeanen op het vasteland die de koffers in georganiseerd verband pakken. De Britten zijn nog niet massaal aan het boeken geslagen. Reisorganisaties zagen voor het eerst sinds de uitbraak van de coronacrisis dat er weer meer geld binnenkwam dan eruit ging.
TUI registreerde voor de zomer meer dan vier miljoen boekingen. De Britten mochten volgens de touroperator sinds medio vorige maand weer op pad, dat zou terug te zien moeten zijn in de cijfers over het volgende kwartaal. De Balearen, met Ibiza en Mallorca, en de Griekse eilanden, met name Kreta en Rhodos, zijn de populairste bestemmingen bij de TUI-klanten. Ook kiezen veel mensen voor een vakantie in eigen land en zijn cruises weer in trek.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search