skip to Main Content

Trend van de week

Bij een onderzoek zegt bijna 35 procent van de ondervraagden geen idee te hebben hoeveel ze per jaar betalen aan hun bank. De meeste mensen denken dat ze niet bij hoeven te betalen voor het gebruik van zaken als betaalalerts (83 procent), internetbankieren (70 procent) of een extra betaal- of spaarrekening (54 procent). Die gedachte is in de meeste gevallen onterecht.

Uit het onderzoek blijkt dat iets meer dan 40 procent van de Nederlanders dan ook vindt dat hun bank niet transparant genoeg is over de bankkosten. Dat gold voorheen ook voor verzekeringskantoren. Vroeger waren de kosten voor ons advies en de bemiddeling bij complexe financiële producten ook niet erg transparant. Inmiddels is dat veranderd en weet u exact wat u kwijt bent aan ons. Heeft u toch vragen over de kosten van onze dienstverlening en wat wij precies doen voor dat bedrag, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag inzicht. 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search