skip to Main Content

Trend van de week

Uit een onderzoek blijkt dat ongeveer een op de tien tijdens de aanschaf van het huis heeft stilgestaan bij het thema relatiebeëindiging. Na verloop van jaren gaat dat thema meer spelen bij de huizenbezitters. Op dit moment blijkt dat bijna een derde (31 procent) zich steeds of vaak zorgen maakt over de financiële consequenties van relatiebeëindiging. De coronacrisis, waardoor we veel meer op elkaars lip zitten, heeft daar misschhien ook mee te maken. 
je hoeft als partners niet bij elke stap na te denken wat de gevolgen zijn van het einde van een relatie. Toch is het wel verstandig om het er eens over te hebben. Wat betekent het in financiele zin als we uit elkaar gaan? Kan een van beiden in het huis blijven wonen? levert de verkoop een schuld of overwaarde op? Net zoals je af en toe even zou moeten stilstaan bij wat een overlijden financieel betekent voor de nabestaanden. 
Wij kunnen verschillende scenario's voor u doorrekenen. En staat u op het punt te scheiden, dan kunnen wij u ook adviseren hoe dat financieel het beste kan uitpakken. neem daarvoor contact met ons op. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search