skip to Main Content

Trend van de week

Er zijn nogal wat verschillende basispolissen en aanvullende verzekeringen. Om een passende keuze te maken, moet u dus eigenlijk veel polissen vergelijken op premies en voorwaarden. Wat wordt vergoed en hoeveel premie betaalt u dan? Een hele klus om dat uit te zoeken. Wat zijn de keuzes die u moet maken? 

Wilt u alleen een basispolis of ook een aanvullende verzekering? De basisverzekering dekt de meest elementaire zorg. Met een aanvullende verzekering heeft u recht op meer vergoedingen. Denk aan de tandarts, alternatieve geneeswijzen, een bril of hoortoestel en preventieve cursussen. Hoeveel eigen risico wilt u?  U heeft een verplicht eigen risico van 385 euro. Maar u mag dat eigen risico met maximaal 500 euro verhogen en dan wordt uw premie lager. Maar als u onverhoopt veel zorg nodig heeft, moet u het hele bedrag wel kunnen betalen. Wilt u een naturaverzekering of een restitutieverzekering? Met een naturaverzekering bepaalt de zorgverzekeraar welk ziekenhuis of welke zorgverlener u behandelt bij bepaalde aandoeningen. Uw huisarts kunt u wel altijd zelf kiezen. De restitutieverzekering vergoedt ook de kosten als u zich door een niet-gecontracteerde zorgverlener laat behandelen. Deze verzekering is daarom iets duurder.

Het zijn veel mogelijkheden en veel keuzes. Wilt u een goed advies, dan kunt u ons daarvoor inschakelen. Let op: als u wilt switchen, moet u uw oude verzekering vóór 1 januari opzeggen. U heeft dan de hele maand januari nog om een nieuwe te kiezen. Maar eerder kiezen mag natuurlijk ook. 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search