skip to Main Content

Trend van de week

Kapot gewaaide ramen, beschadigde auto’s, afgewaaide dakbedekking en vernield tuinmeubilair; het zijn voorbeelden van schade die door het noodweer worden veroorzaakt. U kunt niet alles voorkomen, maar met een paar eenvoudige maatregelen kunt u wel proberen de schade te beperken. Een aantal praktische tips:
  • Laat geen ramen open staan en trek markiezen en andere zonneschermen op.
  • Zet de auto binnen als dat kan. Kan dat niet, parkeer de wagen dan niet in de buurt van een boom.
  • Zorg ervoor dat de wind geen of minder vat kan krijgen op tuinmeubilair en -gereedschap. Hetzelfde geldt voor windgevoelige objecten op balkons.
  • Controleer uw dak af en toe op losliggende dakpannen. Als die scheef of los liggen, is de kans dat ze van het dak afwaaien groter. 
Of schade gedekt is, zal afhangen van de polisvoorwaarden van uw verzekering. De meeste schade wordt vaak vergoed op uw inboedel- of opstalverzekering. Het kan verstandig zijn om ook nog eens te kijken of het verzekerde bedrag wel hoog genoeg is. Wilt u zeker weten dat u goed verzekerd bent? Neem dan contact met ons op. 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search