skip to Main Content

Stormloop op vakanties door versoepeling

De afgelopen tijd stond de hele wereld op oranje, wat inhoudt dat het buitenland volgens het advies alleen voor noodzakelijke redenen kon worden bezocht. Met ingang van 15 mei wordt het reisadvies per land ingesteld en dat betekent dat een flink aantal landen weer op geel staat. Dat betekent: je kunt gaan, maar wel opletten. 
Reisorganisaties zien het aantal boekingen sinds de aankondiging van premier Rutte exploderen. TUI spreekt over een gekkenhuis bij zijn reisbureaus. Het aantal boekingen van deze maand lag bij Sunweb dinsdag al een kwart hoger dan in 2019 op 11 mei het geval was, toen van het coronavirus nog geen sprake was. Ook de ANWB merkt een toegenomen interesse in buitenlandvakanties. Meer mensen bezoeken de ANWB-website en steeds vaker zoeken zij naar buitenlandvakanties, maar dat leidt nog niet per se tot meer boekingen. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search