skip to Main Content

Overgrote meerderheid van belastingaangiftes is al ingediend

Het aantal ingediende aangiftes is iets hoger dan op dezelfde datum een jaar geleden. Dit jaar is de termijn om aangifte te doen verlengd naar 8 mei in plaats van 1 mei omdat de website van Belastingdienst last had van een storing in de eerste aangifteweek. Daardoor konden er maar beperkt aangiftes ingediend worden.

De eerste aanslagen zullen deze maand verstuurd worden en tegen 1 juli zou iedereen die voor 1 april zijn aangifte indiende, een bericht moeten gekregen hebben. De BelastingTelefoon krijgt vooral vragen binnen over aftrekposten en zorgkosten. Ook sparen en beleggen zijn populaire onderwerpen. De dienst benadrukt ook dat het belangrijk is om de vooraf ingevulde aangifte te controleren op fouten of onvolledigheden. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search