skip to Main Content

Onverwachte zorgkosten leiden soms tot financiele problemen

Onverwachte zorgkosten worden het meest gemaakt door de aanschaf van benodigde medicijnen. Vooral Nederlanders jonger dan 34 jaar krijgen te maken met onverwachte zorgkosten. Voor hen zijn deze vaker meer dan 500 euro. Vooral onwetendheid over het huidige zorgstelsel veroorzaakt onvoorziene zorgkosten. 
Bijna een kwart van de Nederlanders met onverwachte zorgkosten geeft aan dat ze het moeilijk vinden om deze te betalen. Voor de helft van de groep die onverwachte zorgkosten maakte, waren deze niet hoger dan 250 euro, 27 procent had te maken met kosten tussen 250 en 500 en 8 procent meer dan 750 euro. Bijna een derde van de Nederlanders die tegen onverwachte kosten aanliep, wist niet dat de zorgkosten die ze maakten onder het eigen risico vielen. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search