skip to Main Content

Nederlanders praten niet snel over financiële problemen

Zo'n 83 procent van de ondervraagden bespreekt alle geldzaken wel met de partner. Slechts 30 procent doet dat ook met goede vrienden of familie. Daar zijn verschillende redenen voor, maar zo'n 16 procent geeft aan het genant te vinden om met hen over geldzaken te praten.
In gesprek met een financieel specialist vertelt ongeveer de helft niet over financiële problemen, een kleine 20 procent doet dit wel. Dat mensen niet graag over de financiële situatie praten is volgens Rabobank begrijpelijk. Nadenken over financiën levert voor veel mensen stress op. “Bovendien is de financiële situatie typisch zo’n onderwerp waarmee, soms pijnlijk, duidelijk kan worden hoe je ervoor staat ten opzichte van de mensen om je heen.”

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search