skip to Main Content

Lasten voor huizenbezitters stijgen meer

Vooral de ozb-stijging is groter dan gedacht, aldus VEH. Uit een eerdere steekproef in december bleek dat de belasting dit jaar met ongeveer 3,1 procent zou stijgen, maar uit het nieuwe onderzoek blijkt het om een verhoging van 5,3 procent te gaan. 
In gemeenten als Amsterdam, Ermelo, Renkum en Nunspeet steeg de ozb zelfs met meer dan 20 procent ten opzichte van 2020. Daarnaast ging de afvalstoffenheffing met zo'n 7,8 procent omhoog en dat is 0,5 procentpunt meer dan in december werd gedacht.
Veel gemeenten proberen de toenemende kosten van onder meer de jeugdzorg op te vangen met hogere gemeentelasten. Ook zijn ze veel geld kwijt aan de ondersteuning van mensen die niet zonder begeleiding zelfstandig kunnen wonen. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search