skip to Main Content

Trend van de week

U heeft uw opstalverzekering afgesloten toen u uw woning kocht. Die keert uit bij schade aan de woning. U spreekt vooraf een verzekerde waarde af. Dit is het maximumbedrag dat de verzekeraar zal uitkeren bij schade. 
Na een verbouwing kan de herbouwwaarde veranderen. Als dat zo is, moet de verzekerde som aangepast worden. Het blijkt dat dat in twee derde van de gevallen moet gebeuren. Aanpassen is belangrijk omdat u onderverzekerd kunt zijn als de verzekerde som te laag is. Dat betekent dat u bij schade minder krijgt uitgekeerd dan de daadwerkelijke schade. 
Dus gaat u verbouwen, neem dan contact met ons op om uw opstalverzekering door te laten lichten. Wij bespreken dan meteen met u of u nog naar wens verzekerd bent en we adviseren u over verbeteringen. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search