skip to Main Content

Inflatie hoger in mei dan in april

Vooral eten en drinken zijn afgelopen maand duurder geworden, met een stijging van 12,8 procent. Ook industriële goederen stegen in prijs, net als diensten zoals vervoer, zorg en een bezoek aan de horeca. Daar staat tegenover dat energie juist 18,5 procent goedkoper is geworden. De inflatie in Nederland is al langere tijd zeer hoog. Al anderhalf jaar stijgen de prijzen elke maand met minimaal 4 procent ten opzichte van een jaar eerder.
Bovendien blijkt de prijsstijging hardnekkig. Eerder dit jaar leek het er nog op dat de inflatie wat afnam. Zo stegen de prijzen in maart 'slechts' 4,4 procent, terwijl in de wintermaanden stijgingen van boven de 10 procent werden genoteerd. Maar na deze daling, liep de inflatie in april en mei juist weer op.

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search