skip to Main Content

Hypotheekrente op hoogste punt sinds 2014

Het gemiddelde tarief voor een hypotheek met rentevasttijd van vijf jaar ging met 0,37 procentpunt omhoog naar 3,84 procent. Het was de grootste stijging van alle hypotheekvarianten.Bij tien jaar rentevast steeg het tarief met gemiddeld 0,34 procentpunt naar 3,98 procent. Ook andere rentevarianten stegen flink. De verwachting is dat de stijging nog niet ten einde is. 
De rente op hypotheken was vorig jaar nog historisch laag. Een percentage van 1,5 was geen uitzondering. Maar in de eerste helft van dit jaar begonnen de rentes flink op te lopen en kwamen percentages van boven de 4 veelvuldig voor. Tijdens de zomer zakte de rente weer wat, maar sinds een paar weken schieten de tarieven opnieuw omhoog.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search